Elikkäs juu on tullut tässä vkl käytettyä tehokkaasti näyttelyiden parissa. Lauantai aamuna startattiin Suskun&Pepin kanssa kohti Mikkeliä.Tulos JUN EH3 ja tuomari meillä oli Elena Ruskovaara. Arvostelu kuului: "Erittäin pentumainen,hyvän mallinen,sopiva luustoinen narttu.Pää ja etuosa vielä kesken kehittymisen.Otsa on kapea ja kallo pyöreä. Hyvät silmät ja kuono.Ryhdikäs kaula,ajoittain liian korkea häntä.Etu-askel on huolimaton,liikkeiden tulee aikuistua.Seistessään kaunis.Hyvä karva."  Elikkä Ginnyn kanssa pitää piiikkasen treenata sitä juoksemista vielä, kun välillä tuppaa justiinsa se häntä nousemaan ja eteen kattomisen sijasta tuijottelee minuu..sen takia varmaan askel on mitä on. Suskulle kuitenkin kiitos päivästä,oli taas oikein mukavaa:)

Tänä aamuna sitten lähettiin haukun kanssa ihan kahteelleen ajelemaan Kotkaan,jossa sitten treffattiin Miia ja Leksa. Ja ai jestas mikä elämä oli tänään taas päällä...ihan vaan kun sen urheilukentän yläpuolella lenteli ihan pirukseen lintuja niin Ginny ei mitään muuta sitten tehnytkään kun takaperin voltteja ja haukkuspiraaleita ja syöksähdelly millon mihinkin...olin että JES!et tää tulee varmasti menemään oikein loistavasti:D Kehässä kuitenkin jaksoi yllättävän hyvin keskittyä muuhunkin kuin lintuihin, yhen kerran vilkas,mut kerkesin kieltää ennen kun lähti mihinkään sinkoilemaan:D Elikkä meni kokonaisuudessaan oikein kivasti, alun juoksupätkissä pikkasen pomppi ja haukahteli..luuli vissiin raukka et myö ollaan täällä vaan ihan kahestaan leikkimässä:D ..sitten kuitenkin muisti homman juonen.  Tulos JUN EH1 ja tuomari Harry Tast. Arvostelu:"Erinomainen tyyppi.Seistessä tasapainoinen ylälinja.Hyvin narttumainen pää,jossa vielä korkea otsa. Hyvä raajarakenne.Ravin tasapaino ei vielä säily.Oikea karvanlaatu.Vapaa ja ryhdikäs." Eli juu Hartsa tykkäs meistä,olis kuulemma tulossa "kivemman värisiä punasia nauhoja" kun saa ravin kestämään kasassa loppuun asti..eli siihen homma kosahti nyt:D mut kun G. ei malta ihan vielä...noo..joku päivä:)

Ja Miialle ja Leksalle Super Isot onnittelut hienosti menneestä päivästä.ROPhan sieltä napsahti:) Ja samoin kiitos mukavasta seurasta:)